K&K partners
Administratie

K&K partners, uw partner in Administratie

Ondernemers weten hoeveel tijd er gaat zitten in de administratie. Vaak is dit een tijdrovende en lastige klus. Waarom zoveel energie steken in de administratie als dit tegen scherpe en eerlijke prijzen eenvoudig uitbesteedt kan worden?

Onze kracht is dat wij standaardiseren en automatiseren. Door het gebruik van onze moderne software worden alle processen gedigitaliseerd. Hierdoor worden de administratieve lasten aanzienlijk minder, waardoor de gewonnen tijd weer geïnvesteerd kan worden in zaken die er echt toe doen. Met andere woorden, efficiency en effectiviteit voor een scherpe prijs.

Maatwerk is belangrijk. Wij doen wat nodig is en daarom bieden wij verschillende diensten aan. Ongeacht welke dienst, alles wordt tot in de puntjes geregeld.

Dat regelen wij voor onze opdrachtgevers.
Net zo handig. Hoe? Lees verder op deze pagina of neem vrijblijvend contact op.

Icon

1. Uitbesteding van de complete boekhouding

Wij ontlasten onze opdrachtgevers door de gehele boekhouding over te nemen , ongeacht of er gebruik gemaakt wordt van een eigen softwarepakket of het software pakket van K&K partners.

Wij werken als K&K partners met de meest moderne software van Exact Online Accountancy en daarnaast met fiscale software. Met onze software geven wij real-time inzicht in de financiële administratie. Met behulp van een gebruiksvriendelijke mobiele app kan een bonnetje ingediend of een factuur verstuurd worden. Dit wordt allemaal 24/7 direct verwerkt in de financiële administratie.

Dan leveren wij nog een waardevolle aanvulling: we denken namelijk altijd gevraagd en ongevraagd met onze opdrachtgevers mee. Risico’s en kansen benoemen we, zonder daarvoor direct extra kosten in rekening te brengen.

De prijs wordt altijd vooraf in volledige transparantie samen met onze opdrachtgevers overeengekomen. Geen verrassingen. Door onze unieke teamstelling passen wij differentiatie toe in de prijsstelling. Daardoor kunnen wij de goedkoopste licentie al voor € 51,- per maand aanbieden. Dit is inclusief licentiekosten, btw aangiftes en het opstellen van de jaarcijfers.

2. Uitbesteding van salarisadministratie

De salarisadministratie kan erg tijdrovend en complex zijn door steeds veranderde de wet- en regelgeving. Wanneer het verkeerd wordt uitgevoerd bestaat er het risico op een boete, waardoor de kosten behoorlijk kunnen oplopen voor u als een ondernemer. K&K Partners heeft verschillende professionals met ieder een eigen specialisatie en jarenlange praktijkervaring op het gebied van salarisverwerking.

Met onze online administratie software is het uitbesteden van de salarisadministratie eenvoudig en duidelijk. Via een handige app leveren opdrachtgevers snel en effectief de mutaties aan, waardoor wij de salarissen snel en effectief kunnen verwerken. Door onze effectieve en gestandaardiseerde werkwijze houden wij tijd over om u bij te staan met deskundig advies wanneer nodig. Wij zijn een salarisadministratiekantoor dat proactief mee denkt met onze opdrachtgevers.

De kosten voor salarisadministratie uitbesteden beginnen bij € 8,50 per strook all-in.

3. Het laten opstellen van een jaarrekening

Wij zijn gespecialiseerd in het opstellen van jaarrekeningen voor grote en kleine bedrijven. Het maakt niet uit of het gaat om enkelvoudige of geconsolideerde jaarrekeningen.

De jaarrekening bestaat uit een balans, winst- en verliesrekening en een toelichting hierop. Alles wordt opgesteld volgens de voorgeschreven richtlijnen van jaarverslaglegging conform het Burgerlijk wetboek.

Het is van belang dat de jaarrekening zorgvuldig en zonder fouten wordt opgesteld. De jaarrekening bevat namelijk essentiële informatie voor de ondernemer en derden. Een jaarrekening opstellen kost daarom veel tijd en inspanning, wij nemen graag deze tijdrovende klus uit handen van onze opdrachtgevers.

Kortom, K&K Partners is dé partner voor uw financiële administratie en salarisadministratie. Wij zorgen voor een volledig en uitgebreid overzicht van uw financiële en fiscale situatie. Daarnaast zullen wij u proactief adviseren over verschillende zaken die er toe doen voor u als ondernemer. Wanneer u door ons uw administratie laat uitvoeren kunt u zich weer richten op uw onderneming en met de werkzaamheden bezig zijn waar u goed in bent! Naast het uitvoeren van uw administratie kunnen wij u ook ondersteunen met HRM, werving en selectie of kunnen we interim opdrachten voor u uitvoeren! We gaan graag met u in gesprek over de verschillende mogelijkheden!

Wat klanten over ons zeggen

“Wij zijn 1 januari jl. overgestapt naar K&K partners.
Dit is een goede keuze geweest, we zijn namelijk zeer tevreden over de samenwerking.“


Klussenbedrijf Dekker

Wij zijn enorm blij met de “niet lullen-maar poetsen” mentaliteit van K&K partners. Doortastend, oplossingsgericht, creatief correct en sturen op efficiëntie zijn de kernwoorden die wij hem toebedelen.
Na onze korte samenwerking al flinke stappen gemaakt door kennis en rechtlijnige communicatie. Wij kunnen ons weer bezig houden met onze corebusiness nu we de financiële administratie uit handen hebben kunnen geven.

Houtzagerij Hengevelde