K&K partners
Finance & HRM

K&K partners, uw partner in Finance en HRM

In ons team, waar nodig ons netwerk, beschikken we over stuk voor stuk specialisten in het Financiële en HRM vakgebied. De opdrachten van onze opdrachtgevers voeren wij uit op basis van onze kennis, menselijke maat en no-nonsense aanpak. Hier doen wij geen concessies in. We komen geen trucje doen om vervolgens door te gaan naar de volgende opdrachtgever. Wij geloven in de kracht van maatwerk in duurzame oplossingen.

comment_icon

Finance interim en advies

Met onze jarenlange ervaring bieden wij onze opdrachtgevers professionele ondersteuning bij uiteenlopende financiële vraagstukken. Wij werken voor opdrachtgevers aan verschillende klussen. Of het nu gaat om een klus voor enkele uren of een langdurige inzet.
Voor opdrachtgevers zetten wij onze Finance professionals in als tijdelijke Finance partner in huis, (management) versterking van het Finance team en voor het leveren van de juiste expertise bij specifieke vraagstukken zoals ondersteuning en ontwikkeling van de P&C cyclus (begrotingsproces, informatievoorziening etc), financieel beleid, digitaliseringsprocessen en implementatietrajecten. Wat de vraag ook is, een oplossing wordt altijd geboden.

HRM interim en advies

K&K partners is de drijvende kracht achter HRM projecten. Onze HRM tak kent veel expertises en specialisaties. Wij helpen onze opdrachtgevers met:

• Inzet van onze interim HRM professionals
Tijdelijke HR partner in huis, versterking/vervanging van het HR team en het leveren van de juiste expertise voor specifieke HRM vraagstukken zoals ontwikkeling en herijking van HRM processen, complexe verzuimdossiers, strategisch personeelsplanning en/of functieprofielen- en waardering.

• (Business) coaching
Een organisatie is altijd in beweging, daarom is het essentieel dat medewerkers meebewegen en zich blijven ontwikkelen. Wij bieden in dit proces hulp en begeleiding aan de individuele medewerker en/of teams.
Medewerkers zijn het grootste kapitaal. Disfunctioneren van een medewerker, team en/of een arbeidsrelatie, ongeacht de reden, is kostbaar. Onze jarenlange werkervaring op dit gebied gecombineerd met een sterk ontwikkeld empathisch vermogen en (organisatie-) sensitiviteit, maakt dat wij in staat zijn om met onze hulp medewerkers en/of een team beter te laten functioneren. K&K partners is de business coach of persoonlijk begeleider op de werkvloer.

HRM interim en advies

Finance en HRM gaan hand in hand. Besluiten in het ene vakgebied hebben consequenties voor het andere. Dat weten wij. Toch zien we geregeld dat binnen organisaties Finance en HRM apart van elkaar opereren. Of dat er op één vakgebied expertise ingekocht wordt. Zonde! De kracht van K&K partners is onze integrale aanpak: op een Finance project kijkt een HR professional over de schouder mee en andersom.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wat klanten over ons zeggen


“Na ruime ervaring met een aantal van de ‘big 5’ accountantskantoren, ben ik nu met K&K partners voor het eerst geen nummer meer en krijg ik niet alleen persoonlijke contact, het is ook de eerste keer dat ik proactief wordt geadviseerd door het boekjaar heen. K&K partners is kundig en zowel reactief als proactief slagvaardig.“

Erik – ondernemer in de zorg

Wij zijn enorm blij met de “niet lullen-maar poetsen” mentaliteit van K&K partners. Doortastend, oplossingsgericht, creatief correct en sturen op efficiëntie zijn de kernwoorden die wij hem toebedelen.
Na onze korte samenwerking al flinke stappen gemaakt door kennis en rechtlijnige communicatie. Wij kunnen ons weer bezig houden met onze corebusiness nu we de financiële administratie uit handen hebben kunnen geven.

Houtzagerij Hengevelde