K&K partners
Werving & selectie

K&K partners, uw partner in Werving en selectie

We weten als geen ander dat het werven van Finance en HRM professionals een vak apart is. Het vinden van de juiste kandidaat voor Finance en HRM functies kan ontzettend lastig zijn. Wij bieden ondersteuning op dit vlak. Zowel het Finance- als HRM werkveld kent namelijk geen verrassingen voor onze K&K professionals. Dankzij jarenlange, relevante praktijkervaring in verscheidene (management-) functies kennen wij de functies door en door. Gecombineerd met de juiste competenties zorgt dit ervoor dat wij in staat zijn de juiste match te maken.

icon

Het werving- en selectietraject

Wij hechten grote waarde aan het geven van inhoudelijke diepgang aan het werving- en selectietraject. Zodat enkel de juiste kandidaten onze selectie doorkomen en uiteindelijk de juiste match tussen medewerker en werkgever ontstaat.

De juiste kandidaat wordt niet enkel op basis van een juiste opleiding en de juiste werkervaring geselecteerd. Dat is wat ons betreft een voorwaarde. Een match met het team en de organisatiecultuur is echter doorslaggevend. Daarom starten wij het werving- en selectietraject met een organisatieprofiel. Wij zijn in staat om een grondige analyse uit te voeren waarin de organisatie op de juiste wijze wordt beschreven en waarin ook zaken als cultuur en de relevante maatschappelijke- en economische ontwikkelingen worden meegenomen. Op basis hiervan zal een match worden gemaakt met de juiste kandidaat.

Maatwerk tegen passende prijzen

Wij geloven niet dat voor elke vacature een en dezelfde procedure gevolgd kan worden. Wij brengen een eerlijk tarief in rekening waarbij wij niet werken met een vast percentage. Per specifieke opdracht wordt op basis van een gedegen opdrachtformulering een passend prijsvoorstel gemaakt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We voeren zowel complete werving- en selectietrajecten uit als onderdelen zoals ondersteuning bieden bij het opstellen van een vacaturetekst of een inhoudelijke bijdrage leveren bij de selectie. Doen wat nodig is, dat telt bij K&K partners.

Wat klanten over ons zeggen


“Na ruime ervaring met een aantal van de ‘big 5’ accountantskantoren, ben ik nu met K&K partners voor het eerst geen nummer meer en krijg ik niet alleen persoonlijke contact, het is ook de eerste keer dat ik proactief wordt geadviseerd door het boekjaar heen. K&K partners is kundig en zowel reactief als proactief slagvaardig.“

Erik – ondernemer in de zorg

Wij zijn enorm blij met de “niet lullen-maar poetsen” mentaliteit van K&K partners. Doortastend, oplossingsgericht, creatief correct en sturen op efficiëntie zijn de kernwoorden die wij hem toebedelen.
Na onze korte samenwerking al flinke stappen gemaakt door kennis en rechtlijnige communicatie. Wij kunnen ons weer bezig houden met onze corebusiness nu we de financiële administratie uit handen hebben kunnen geven.

Houtzagerij Hengevelde