K&K partners doet het anders. Ontdek hoe.

Over K&K partners

Dit kenmerkt K&K partners:

Mensgericht

Zakelijk is niet onmenselijk, en menselijk is wel degelijk zakelijk. Bij K&K partners zijn we sterk in procesdenken, maar verliezen we het menselijke aspect nooit uit het oog. 

 

Resultaatgericht

Daadkrachtig en resultaatgericht: deze twee woorden zijn ons op het lijf geschreven. We doen er álles aan om snel tot resultaat te komen – maar we doen niet meer dan nodig.

 

No nonsense

We houden van aanpakken en zijn rechtdoorzee. Ook denken we met jou als opdrachtgever mee op het gebied van de volledige bedrijfsvoering met sterke focus op financiën én HRM.

Dé dienstverlener voor finance én HRM

K&K partners ondersteunt jouw bedrijf of organisatie bij uitdagende vraagstukken op het gebied van financiën en HRM. Of het nu gaat om een korte klus of een langdurige inzet van een ervaren interimmer: wij zorgen dat de juiste persoon met jouw vraagstuk aan de slag gaat. Ook bieden we je allerlei mogelijkheden om je bedrijf verder te ontplooien. Als werving- en selectiebureau of als tijdelijke (in house) HR-adviseur helpen wij je aan een personeelsbestand waar je op lange termijn groei mee kunt realiseren. Daarnaast kun je jouw boekhouding, salarisadministratie en het opstellen van de jaarrekening aan ons uitbesteden. Zo ontzorgen wij je nóg meer.

 

Zoek je een partner die het anders doet? Een financiële dienstverlener die verder kijkt dan de cijfers? Een HR-kantoor dat écht gaat voor de juiste persoon op de juiste plek? Laten we kennismaken.

Ons team

Marieke

Maarten

Advisering, managementopdrachten, bedrijfsvoeringstransities en controlling: je kunt Maarten er wakker voor maken. En vanuit zijn ervaring in HRM werft hij ook graag de juiste finance- en HR-professionals voor jouw bedrijf.

Johan

Johan is een boekhouder pur sang, is fiscaal sterk onderlegd én heeft 25 jaar ervaring bij profit- en non-profit organisaties op zak. Je kunt jouw boekhouding en salarisadministratie dus met een gerust hart aan hem overlaten.

Mia

Mia is onze boekhoudkundige en administratief medewerkster. Net als onze andere klanten ondersteunt ze ook jou graag bij allerlei financiële werkzaamheden. Geen opdracht is haar te groot – of te klein.